Quan viure és un luxe, okupar és un dret! Comunicat de suport a la PAHC

El darrer 13 d’abril l’Obra Social de la PAHC de Sabadell va alliberar 40 vivendes propietat de Caixa Penedès per donar solució a la situació de diverses famílies membres de la plataforma que, després d’haver esgotat totes les vies de negociació possibles amb les respectives entitats financeres, es veuen obligades a quedar-se sense habitatge.

Arran dels fets, tres membres de la PAHC de Sabadell, entre les quals es troba l’advocada de la plataforma, van ser cridades a declarar i imputades del delicte de resistència i desobediència.

Davant d’aquesta situació, que considerem injustificable, desde la comissió antirepressiva de SBDlluitant manifestem:

  • El nostre suport a les persones imputades per aquesta acció, així com a la PAHC per la seva lluita diària en contra d’aquest sistema capitalista injust, que posa per davant els interessos de les grans fortunes a les vides de milers de persones que es veuen abocades a la misèria.

  • El cessament immediat de l’Intendent Guillot del seu càrrec i responsabilitats per aquestes actuacions, l’aturada de tots els processos i retirada de sancions administratives contra les militants de la PAHC i que demani públicament disculpes a la PAHC.

  • Que continuarem treballant per la unitat, l’autorganització i la mobilització populars per tal de subvertir la dinàmica d’agressions que -en matèria de drets socials, civils i laborals- està patint la classe treballadora i animem a continuar la lluita per la defensa d’una societat socialment més justa.

Quan viure és un luxe, okupar és un dret!

La lluita és l’únic camí!